Személyi edzés

Home / Személyi edzés

Turcsek Zoltán személyi edző

TURCSEK ZOLTÁN A SZEMÉLYI EDZŐ

1. Szerintem mi a személyi edzés?

Személyre szabott preventív fittségi edzés és életmódprogram tervezés a kliens (edzést végző személy) adottságainak, egészségügyi állapotának, fittségi céljainak és életmódjának figyelembevételével. A személyi edzésen csak két ember vesz részt, a személyi edző és a kliense. A személyi edzés egy szolgáltatás, mely az edzéseken túl klientúra managementet is tartalmaz.

2. Szerintem milyen a jó személyi edző?

A jó személyi edző szakmailag felkészült (a testnevelő tanári diploma mellett, személyi edző diploma és több éves sportági tapasztalat is szükséges), precíz, elkötelezett a szakmája iránt. Mindig pontos és teljes figyelmét a kliensnek szenteli. Preventív (sérülés megelőző) edzésprogramot állít össze, melyet a kliense biztonságosan tud végrehajtani, de mégis a maximumot hozza ki belőle. Nagyfokú elméleti ismerete és tudása van az anatómiából, az élettanból, a terheléses élettanból, az edzéselméletből, és a gimnasztika elméleti és gyakorlati mozgásanyagából.

3. Kinek ajánlom a személyi edzéseimet?

  1. Aki eddig nem sportolt és nem tudja, hogyan kezdjen hozzá.
  2. Aki már régóta edz, de monotonnak érzi az edzéseket, és megrekedt a fejlődésben.
  3. Aki bizonytalanul érzi magát a konditermek világában.
  4. Aki súlyproblémákkal küzd, vagy más egészségügyi probléma miatt van szüksége szakmai segítségre.
  5. Akinek szüksége van a folyamatos motivációra, mert egyedül nem megy neki az edzés.
  6. Fiataloknak, hogy növeljék a hatásfokot.
  7. Időseknek, a biztonság miatt.
  8. Akinek összehangolt táplálkozási- és edzésprogramra van szüksége.

4. Hogyan kezdődik a személyi edzésem?

Az edzések megkezdése előtt az első találkozásunk alkalmával egészségügyi, táplálkozási és a fizikai aktivitásra vonatkozó kérdőívet kell kitöltenie. Ezt követően rögzítésre kerülnek az antropometriai mérések (alkar, felkar, mellkas, derék, csípő, comb és vádli testkerületi mérések, testmagasság mérés, testtömeg mérés, testzsírszázalék mérés, BMI számolás, vérnyomásmérés). Ezek után egy bemelegítést követően, melyben kizárólag Pre-strech gyakorlatokat alkalmazok, következnek a képesség tesztek (állóképesség, erő, és hajlékonyság mérése.) A levezetőben stretching gyakorlatokkal zárjuk az edzést, majd a tesztet kiértékelem és e-mailben Önnek is átküldöm. Csak ezt követően kezdjük el a közös munkát!

5. Hogyan tud jelentkezni hozzám személyi edzésre?

Telefonon és e-mailben is bejelentkezhet hozzám. Időpont egyeztetést követően személyesen is találkozunk!

TELEFON: 06-30-370-84-94
E-MAIL: info@zoltanturcsek.com

6. Mennyi a személyi edzés díjazása és hogyan tudja rendezni azt?

A személyi edzés áraimról az ÁRAIM menüpont alatt részletesen tájékozódhat, ahol az árak mellett az edzések időtartamát és a bérletek érvényességét is megtalálja. A személyi edzést a kiválasztott csomagtól függően, mindig előre egy összegben tudja rendezni, az összegről minden esetben számlát kap.

7. Mikor kezdjen hozzá?

Mindig jó alkalom a test megújulására, és sohasem késő elkezdeni a tudatos és biztonságos mozgást! Legyen fiatal vagy idős, legyen vékony vagy súlyproblémával küszködő, mindig érdemes a mozgást a mindennapjai részévé tennie.

8. Hogyan tudja lemondani a már előre megbeszélt edzést? Mennyi késés fér bele?

Az előre megbeszélt edzést az edzés megkezdése előtt 24 órával tudja lemondani, más esetben az óra megtartott órának minősül. A pontosság számomra kiemelten fontos (mivel nagyon pontos időbeosztás szerint élek évtizedek óta), de az 5-15 perces késéseket tudom tolerálni, persze, ha nem várnak rendszeressé.