Rólam

Home / Rólam

Rólam röviden

2002 óta dolgozom hivatásos személyi edzőként, és mindig az volt a célom, hogy professzionális segítséget tudjak nyújtani céljaik elérésében azoknak, akik változtatni szeretnének életmódjukon vagy valamilyen sérülés utáni rehabilitációra szorulnak. Tanulmányaim, sportkarrierem, edzői és testnevelő tanári munkásságom során nagyfokú szakmai tapasztalatra tettem szert a gyermekek, a felnőttek, az élsportolók, és az időskorúak kondicionális és koordinációs képességeiknek fejlesztése, a sportrehabilitáció és a rehabilitáció, a táplálkozás tudomány, és a funkcionális edzés területein.

Mottóm

Minden sikerhez egy elhatározás kell, de nem kell élsportolónak lenned ahhoz, hogy a sportban sikereket érj el! Mindenkinek megvannak a teljesítőképességének a határai, de csak rajtad múlik, hogy mennyit használsz ki belőle, azonban a legjobb dolog, hogy bármikor elkezdheted ennek megismerését!”

Végzettségek

2017 – 2018 Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots „C” (Diploma: labdarúgó edző)

2010 Budapest International Wellness Institute TRX Suspension Training Course (Szakképesítés: TRX Funkcionális edző)

2003 – 2005 Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar (Diploma: testnevelő tanár)

2002 – 2003 Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar (TF) Továbbképző Intézet és az International Wellness Institute közös képzésén (Diploma: személyi edző)

1998 – 2003 Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Tanárképző Főiskolai Kar (Diploma: testnevelő tanár és rekreáció szervező)

Munkatapasztalat

2019-től SPEEDFIT SOPRON (Személyi edző)
2019-től Soproni Szakképzési Centrum Vas- és Villamosipari Szakképző Iskolája és Gimnáziuma (Testnevelő tanár)
2017-2019 BRISE Fitness Club /Békéscsaba/ (Ügyvezető, Szakmai vezető, Személyi edző)
2017-2018 Kétegyházai Mezőgazdasági Szakgimnázium Szakközépiskola és Kollégium  (Testnevelő tanár)
2018 Vésztői Sportegyesület Békés Megyei I. osztályú felnőtt labdarúgócsapat (Vezető edző)
2018 Békéscsabai Labdarúgó Akadémia (U8-as labdarúgó edző)
2016-2017 Mezőmegyer Sportjáért Egyesület Békés Megyei III. osztályú felnőtt labdarúgócsapat (Vezető edző)
2013-2017 Békéscsabai Rekreációs Ifjúsági és Sportegyesület (Személyi edző)
2013-tól Békéscsabai Rekreációs Ifjúsági és Sportegyesület (Elnök)
2013-2019 Békéscsabai Szakképzési Centrum Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziuma (Testnevelő tanár)
2012-2016 Békéscsabai Rekreációs Ifjúsági és Sportegyesület Nagypályás Szakosztály  (Vezető edző, Manager)
2011-2016 Békéscsabai Rekreációs Ifjúsági és Sportegyesület Kispályás Szakosztály  (Vezető edző, Manager)
2010-2013 Baross Fitness Center /Békéscsaba/ (Ügyvezető, Személyi edző)
2009-2013 School Of Business Center Felnőttképzés /Békéscsaba/ (Személyi edző és fitness-wellness asszisztens elméleti-, és gyakorlati tanár és vizsgáztató tanár)
2009-2010 Bodyform Fitness Club /Békéscsaba/ (Ügyvezető, Szakmai vezető, Személy i edző)
2008-2010 Békéscsabai Réthy Pál Kórház Létvágy Munkacsoport Mozgás- és Egészségprogram (Szakmai vezető)
2007-2008 Colosseum Fitness & Squash Club/Békéscsaba/ (Ügyvezető, Szakmai vezető, Személyi edző)
2006 -2007 Wellness System Trainer Course /Olaszország/ (Wellness System Edző és kiképző tanár)
2006-2007 TV2 Két testőr életmódműsor /Budapest/ (szakmai koordinátor, személyi edző)
2006-2007 Lite Wellness Club/Budapest/ (Ügyvezető, Szakmai vezető, Személyi edző)
2002-2006 Elit Fit Konditerem/Békéscsaba/ (Üzletvezető, személyi edző)

Turcsek Zoltán életútja

1980-ban születettem Békéscsabán. Édesanyám – aki válogatott atléta, majd atlétaedző – valamint édesapám – aki NB-s labdarúgó, majd labdarúgó edző – hatására már egész kicsi korban a mozgás és a sport szerelmese lettem. Mivel szüleim azt szerették volna, hogy belőlem is sportoló legyen, ezért a Békéscsaba 2. Számú Általános Iskola (ma Kazinczy Ferenc Általános Iskola) sportosztályába írattak be, ahol az eltöltött 8 év alatt számtalan megyei, országos versenyen és diák olimpián képviseltem atlétikában az iskolát a legmagasabb szinten. Olyan remek tanáraim és edzőim voltak, mint Forczek Győző, Forczek Győzőné Vera, Erdős Péter és Balázs Imre. Nekik köszönhetően már fiatal korban megtanultam a célkitűzés, a fegyelem, a rendszeresség, a türelem és önfegyelem fogalmát, az eredmények, a sikerélmények és a kudarcok kezelését, átélését. A sportban alkalmazott módszereket folyamatosan ültettem át a saját életembe, melyek lassan annak teljesen a részévé váltak.

Remek eredményeimnek köszönhetően még fiatal koromban a Békéscsabai Előre Atlétikai Klub igazolt versenyzője lettem, ahol tovább folytattam a korosztályos versenyeken a jobbnál jobb eredmények elérését, edzőmnek Csicsely Mihálynak köszönhetően. Mivel egyaránt eredményes voltam a futásokban, az ugrásokban és a dobásokban, a többpróbázás lett a fő a versenyszámom, ahol egész a tízpróbázásig jutottam. Ebben a két napos versenyszámban az atlétika minden futó, ugró és dobószáma megtalálható, és az ellenfelek mellett a versenyzőnek folyamatosan önmagával is meg kell küzdenie. A számomra legkedvesebb versenyszám mindig a rúdugrás volt, mely oly annyira összetett, olyan sok figyelmet igényel, hogy első kipróbálás után rabul ejtett. Remek edzőmnek Pluhár Jánosnak köszönhetően gyorsan az országos élvonalban találtam magamat és számtalan versenyen állhattam a dobogó legmagasabb fokára. Kitartó munkámnak és tehetségemnek köszönhetően többször beválasztottak a megyei atléta válogatottak közé, melyben számos országos versenyen képviselhettem szülő városomat.

Az atlétikát egy sajnálatos baleset következtében kellett abbahagynom, mikor is az egyik rúdugró gyakorló edzésen olyan súlyos sérülést szenvedtem, hogy 1 évre teljesen felhagytam minden sportolással. Ekkor már a békéscsabai Kemény Gábor Műszaki Szakközépiskola közlekedés szakára jártam, ahol olyan remek testnevelőm volt, mint Kovács Gábor.

Édesapám hatására ebben az időben a labdarúgással kerültem szorosabb kapcsolatba, aki akkoriban a Békés megyei I. osztályú Jamina SE felnőtt labdarúgó csapatának volt vezetőedzője. Olyan jó kollektívát alakított ki, hogy a csapattal abban az évben kiemelkedő eredménnyel a 2. helyen végeztek a bajnokságban és kiharcolták az NB III-as tagságot. Akkoriban minden mérkőzésen, majd minden edzésen részt vettem, és az NB III-as idényt már igazolt játékosként kezdtem meg a Jamina SE ifjúsági csapatában. Két idény után megválasztottak csapatkapitánynak és 2 éven keresztül már csapatkapitányként játszottam az NB III-mas, és az NB II-es bajnokságban is. Itt nagyon sokat tanultam, hogy hogyan kell másokat motiválni, és egy cél érdekében összekovácsolni. A legemlékezetesebb eredményem a folyamatos dobogós helyezéseken túl, hogy volt olyan bajnokság, amelyben én szereztem csapatunk első, ötvenedik és századik gólját is. Sokat tanultam ebben az időszakban a taktikáról és a stratégiáról Szarvas András vezetőedzőmtől.

A középiskolából a sportpályafutásnál maradva a család hatására, a szegedi Juhász Gyula Tanárképző Főiskola (mai nevén Szegedi Tudományegyetem) testnevelő tanári és rekreáció szervezői szakára jelentkeztem, ahova abban az időben 25-szörös túljelentkezés volt. Olyan jól sikerült a fizikai alkalmassági vizsgám, hogy az elsők között vettek fel az évfolyamra. Ebben az időben a Csongrád megyei I. osztály Szegedi VSE labdarúgó csapat igazolt labdarúgója lettem, ahol fél évet töltöttem el, majd a második félévet már ismét a békéscsabai Jamina SE NB III-mas labdarúgó csapatában folytattam. A főiskola alatt Kiss Gábor és Béres Sándor atlétika tanáraimnak köszönhetően rövid időre ismét kicsit az atlétika gyakorlásának is hódoltam és az Országos Főiskolás Bajnokságon is indultam, ahol több versenyszámban, egyéniben és csapatban is felállhattam a dobogóra. Ezt követően teljesen felhagytam az atlétikával és a labdarúgás lett az egyetlen sportágam.

A főiskolai éveim alatt igazoltam a Békés megyei I. osztályú Magyarbánhegyes FC csapatához, ahol négy teljes idényen keresztül édesapám lett az edzőm. Ez idő alatt a kis település életébe szinte robbanásszerű érdeklődést alakítottunk ki a labdarúgás irányába, és hazai meccseinkre rendre 600-800 néző volt hétről hétre kíváncsi. Sok korábbi jaminai csapattársam követett és sikerült egy nagyon eredményes és összetartó kollektívát kialakítani, melyben 4 éven keresztül folyamatosan a dobogóért küzdöttünk, és két alkalommal a 2. helyet és egy alkalommal a 3. helyet is megszereztük.

A főiskola negyedik évében iratkoztam be a Testnevelési Egyetem és a Nemzetközi Wellness Központ (IWI=International Wellness Institute) közös személyi edző képzésére, ahol személyesen Zopcsák Lászlótól tanulhattam meg ezt a fantasztikus hivatást. A képzés kéthetente hétvégén volt Budapesten, így az aktív sportra túl sok időm nem jutott a tanulás mellett. Hétköznap a főiskola és hétvégén a személyi edző képzés töltötte ki egy éven keresztül a minden napjaimat. Azért, hogy elkészíthessem a személyi edzői iskolához a portfóliómat 2002 októberében edzéseket kezdtem vállalmi a békéscsabai Elit Fit Női Konditeremben, ahol 4 vendégnek 4 hónapon keresztül teljesen ingyenesen segítettem az edzéseiben. Kiváló eredményeket értem el a program végére, és hamarosan egyre többen jelentkeztek edzésre mire 2003 márciusában megszereztem az oklevelemet. A főiskola utolsó évében szinte napi rendszerességgel ingáztam Szegedről Békéscsabára, hogy megtarthassam az edzéseimet. Ebben az időben készítettem el a hasizom gyakorlatokból álló fényképes gyakorlat gyűjteményemet, mely máig a BRISE Fitness Club falát díszíti.

Az utolsó évben a diplomamunka, a záró tanítás és az államvizsga sok energiát vont el az edzéstartásokból és még többet az aktív sportolói életemből, de megérte, mert 4,76-os eredménnyel testnevelő tanári és rekreáció-szervezői diplomát szereztem a család nagy büszkeségére. A főiskolán mindent megtanultam az anatómiáról, az élettanról, az edzéselméletről, a gimnasztikáról, a testkultúráról, és a sportjátékokról, a tornáról, az úszásról és minden sportágról, ami számomra rendkívül érdekes volt és olyan kiváló tanáraim voltak, mint Dr. Gyetvai György, Dr. Szatmári Zoltán, Dr. Isky László, vagy Katona Zsolt.

A főiskola után azonnal jelentkeztem az egyetemi szintű 2 éves továbbképzésre, amely mellett már főállásban tudtam edzéseket tartani Békéscsabán, ahol én lehettem a város első hivatásos személyi edzője. 2004-ben igazoltam az Újkígyós FC-hez, de 1 év után újra visszatértem Magyarbánhegyesre, ahol újabb 3 évet töltöttem el, kisebb nagyobb kihagyásokkal. Ebben az időben volt első alkalommal edzőm Pásztor József 9-szeres Magyar Válogatott Labdarúgó, békéscsabai sportikon.

Az egyetemi diploma megszerzése után egy évvel, egy felkérést kaptam, melynek hatására Budapestre költöztem. Nehezen hagytam el Békéscsabát, hiszen az itt töltött 4 év alatt több mint száz emberrel dolgozhattam együtt személyi edzőként, de az új szakmai kihívásra nem mondhattam nemet. Csak 26 éves voltam, amikor feladatként kaptam Közép-Európa legnagyobb Sport- és Szabadidő Központjának fitness részlegének a menedzselését, a Lite Wellness Club teljes infrastrukturális és személyzeti felépítését. Itt szoros munkakapcsolatba kerültem, olyan neves sportolókkal, mint Temesvári Andrea teniszező, Czene Attila úszó, vagy Telek András labdarúgó, akik szintén a saját szaktudásukat hozták ebbe a hihetetlen projektbe. Ennek a lehetőségnek köszönhetően Magyarországról elsőként vehettem részt a Technogym® gyárában tartott Wellness System képzésen Gambettolában, Olaszországban. A megnyitón pedig Csisztu Zsuzsával együtt mutathattam be a vendégeknek az elkészült új clubbot. A Lite Wellness Clubban olyan remek szakemberekkel dolgozhattam együtt, mint Pozsonyi Zsolt, Gulyás Mária, vagy Orbán Zsolt, akik nagyon magas szinten jegyzett személyi edzők, oktatók lettek.

A Lite Wellness Club promóciójaként fél évig belekóstolhattam a televíziózásba is. A TV2-ön nagy sikerrel futó 2 Testőr című életmódműsorban szerepeltem, mint személyi edző, ahol hétről hétre hasznos fitness tanácsokkal láthattam el a műsor tévénézőit és bemutathattam az aktuális trendeket a hozzám látogató ismert közszereplőknek.

A club vezetése mellett egy széles klientúrát is sikerült kiépítenem a személyi edzéseimhez, így folytathattam a Békéscsabán megkezdett edzői munkásságomat is. Egy év alatt teljesen felépítettem a clubbot, és minden részleg hatékonyan dolgozott és működött össze, ennek eredményeként további két Lite Wellness Club nyílt még Budapesten, de ezek felépítésében már nem vettem részt, mert szülővárosomból, olyan felkérést kaptam, hogy 2007 szeptemberében újra Békéscsabára költöztem. 2007-ben kezdtem meg a munkát üzletvezetőként a békéscsabai Colosseum Fitness & Squash Clubban, ahol az addigi havi 800-as látogató számból közel félév alatt 3000-es látogatószámot tudtam elérni, a club hatékony átszervezésnek köszönhetően. Folyamatosan vállaltam személyi edzéseket és rövid idő elteltével nagy létszámú klientúrát építettem újra ki Békéscsabán, ahol olyan akkor még csak a szárnyát bontogató mára nagy karriert befutó vendégem is volt, mint Kiss Virág, azóta IFFB Bikini Pro világbajnok.

A 2008/2009-es szezont 2 csapatban játszottam végig, az első félévben a az anyaegyesületemben a Jamina SE csapatában, ahol második alkalommal lett újra edzőm Pásztor József, a második félévben pedig több barátom invitálására a Tarhos FC csapatában. 2009-ben édesapám invitálására újra a Magyarbánhegyes FC-hez kerültem, és 3 évet dolgozhattam újra együtt vele. Az első évben a 6. helyen végeztünk, viszont a következő évben megnyertük a bajnokságot.

Szintén egy év elteltével, újabb kihívást kerestem és úgy döntöttem, hogy olyan sok ember megbízásából építettem, vagy átépítettem már edzőtermet, fitness clubbot, hogy elkészítem a sajátomat is. A megnyitóra 2009. január 14.-én kerül sor, ahol sok ismerősöm és barátom vett részt és ezzel egy új szakasz kezdődött az életemben. Az edzőteremnek a Bodyform Fitness Club nevet adtam, és ennek reklámozására kapóra jött egy lehetőség, hogy a Békéscsabán oly népszerű kispályás városi bajnokságban indítsak FC Bodyform néven I. osztályú kispályás csapatot, melynek managere és edzője lettem. Szintén a 2009-es évben jött a felkérés a békéscsabai School Of Business Center iskolától, hogy vegyek részt a személyi edző és a fitness-wellness asszisztens képzésben, ahol nappali tagozaton taníthattam az anatómiát, az edzéselméletet, az edzéstervezést. az élettant és a klientúra menedzsmentet. 2013-ig négy évfolyamnál tehettem mind ezt, köztük olyan ismert sportolónak, mint Szekeres Klára, azóta 85-szörös magyar válogatott kézilabdázó is.

A 2010/11-es idényben nagy pontelőnnyel azonnal bajnokságot is nyertünk. A csapat tagjait olyan kiváló volt NB-s múlttal rendelkező játékosok alkották, mint Mracskó Mihály 25-szörös Magyar Labdarúgó Válogatott, vagy Kasik Zsolt, akik NB 1-es múlttal rendelkeztek. FC Bodyform néven zsinórban 3 bajnoki címig meg sem álltunk a csapattal, és számtalan emlékezetes mérkőzés és nagy barátságok alakultak ki a minden évben csak pár poszton változó keretben. Minden mérkőzésünket közvetítette a helyi Csaba TV, így mindig volt kellő mennyiségű videó anyag a jó hangulatú záró vacsorákhoz is. 

2011 októberében úgy döntöttem, hogy egy 6 tagú elnökséggel és 10 alapító taggal egy sportegyesületet hozok létre, melynek a Békéscsabai Rekreációs Ifjúsági és Sportegyesület nevet adtam.

Az FC Bodyform nevet megtartottam, de a csapat üzemeltetője már a sportegyesület volt, mely igazán akkor lépet színre, amikor már felvetődött, hogy nagypályás csapatot is üzemeltessen, így a 2012/2013-as szezontól kezdődően Békéscsabai RISE néven már nagypályás szakágunk is volt, mely a Békés Megyei 35 éven felüliek nagypályás bajnokságában szerepelt. Ebben az évben a 2. helyen végeztünk bajnokságban nagypályán, viszont a kispályás csapattal már zsinórban a harmadik bajnoki aranyunkat gyűjtöttük be. 2013-ban azonban megnyertünk a nagypályás csapattal a Békés Megyei Magyar Kupát, mely máig a Békéscsabai RISE legnagyobb sporttörténelmi diadala. A 2013/14-es és 2014/15-ös szezonban a nagypályás csapattal, két alkalommal nyertünk bajnokságot, míg a kispályás csapattal ez idő alatt, két alkalommal szereztük meg a 2. helyet az I. osztályban.

A 2013-as év szintén egy fontos év volt számomra, mert ekkor a 2009-ben nyitott edzőtermem nevét is megváltoztattam BRISE Fitness Club-ra, így azt is bevontam a 2011-ben alapított egyesület kereti közé, valamint ebben az évben egy sportpályát is üzemeltethettem, mely a kispályás labdarúgó csapat hazai pályája is volt egyben. Újra aktív sportoló lettem a Mezőmegyer SE labdarúgó csapat színeiben és ebben az évben választották édesapámat Békés Megyében az év labdarúgó edzőjének és ez tovább inspirált az utamon, és közben szép lassan a semmiből egy 3 szakágból álló (fitness-testépítés szakág, nagypályás labdarúgó szakág, kispályás labdarúgó szakág), közel 800 tagot számláló egyesületet sikerült kialakítanom, melynek 2017-ig mindhárom szakágát aktívan működtettem. Szintén ugyanebben az évben készítettem el a BRISE labdarúgó szakágainak honlapját is, melyet 2013. május 5.-én indítottam el: www.bekescsabairise.gportal.hu néven.

A 2015-ös év rendkívül eredményes volt az egyesület életében, hiszen ebben az évben edzőként sikerült megnyerni a kispályás és nagypályás bajnokságot, és kispályán a Városi Szuper Kupát is.


 


2015-ben nagy megtiszteltetés ért, hogy korábbi középiskolám, felkért, hogy óraadó tanárként tartsak a mindennapos testnevelés keretin belül órát a középiskola tanulóinak. Ezt a munkát nagy szívvel végeztem 2019 júniusáig. Szintén 2015-ben kértek fel 1 évre a Kétegyházi Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakképző Szakiskola és Kollégium óraadó testnevelő tanárjának is.

A 2015/2016-os szezonban a Mezőmegyer Sportjáért Egyesület elnöke Frisnyicz Pál felkért, hogy legyek a Megyei III. osztályú felnőtt labdarúgó csapat, játékos edzője.

A rákövetkező következő évben pedig a csapat vezetőedzője lettem. A 2016/2017-es évben a bajnokságban a 3. hely megszerzésével remek szezont produkáltunk és végig esélyünk volt a bajnoki cím megszerzésére is, a Magyar Kupában pedig az elődöntőig jutottunk, kiharcoltuk a feljutást a Megyei II. osztályba. 2017-ben volt először, hogy édesapám ellen vezethettem tétmeccsen csapatot a Magyar Kupa versenysorozatban: http://bmsextra.hu/2017/04/page/46/ /Turcsekék családi csatája a kupában címmel írtak erről/. Első egymás elleni tétmérkőzésünkön, győztesen hagytam el a pályát: http://bmsextra.hu/meglepetesek-a-bekes-megyei-kupaban/

2016-ban iratkoztam be a Magyar Labdarúgó Szövetség Grassroots „C” tanfolyamára, melyen 2017 márciusában szereztem diplomát. A diploma megszerzése után Jakab Péter Akadémiavezető ajánlásával a Békéscsabai Labdarúgó Akadémiához kerültem, ahol az U8-as csapat edzője lehettem a 2016/2017-es szezon tavaszi idényében. Így volt lehetőségem kipróbálni magam edzőként ebben a korosztályban is.

2017-ben hét rendkívül eredményes kispályás év és négy nagypályás év után mind a kispályás, mind a nagypályás szakágtól elbúcsúztam, és az egyesület e szakágait megszüntettem. Ezen időszak alatt a kispályás csapattal nyertem 4 bajnoki címet, 3 Szuper Kupát, 1 Téli Kupát, 2 Esti Kupát, a nagypályás csapattal pedig 2 bajnoki címet, 1 Békés Megyei Magyar Kupát. Ennek elsősorban időhiány volt az oka, hiszen ekkor már olyan szintű edzői munkát végeztem, hogy nem tudtam összehangolni a további karrieremmel ezeket a csapatokat.

A 2017/2018-as szezonban Vésztői SE Megyei I. osztályú labdarúgó csapathoz szerződtem edzőnek, ahol 9 mérkőzés után közös megegyezéssel szerződést bontva eljöttem, pont az után, hogy lemondásom előtt sporttörténelmi pillanatot élhettem át, mivel édesapám ellen (ő a Szeghalom FC edzője volt ekkor) edzőként Megye I. Osztályú Felnőtt Nagypályás Bajnoki mérkőzést játszhattam. Ezt kevesen mondhatják el magukról az országban. Természetesen a média foglalkozott az esettel, bár a színfalak mögé kevesen láttak: http://bmsextra.hu/gazdat-cserel-a-kispad-veszton/. A sors fintora, hogy másnap édesapámat is menesztették a kispadról, igaz őt még ugyanebben a szezonban visszahívták szakmai vezetőnek: http://bmsextra.hu/a-fiaval-egy-napon-tavozott-turcsek-zoltan/.

Szintén 2017-ben történt, hogy szeptembertől egy éven keresztül a Kétegyházi Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakképző Szakiskola és Kollégium testnevelő tanára lehettem, ahol egyedül láttam el ezt a feladatot, közel 180 gyerekkel foglalkozva. Itt lehettem életemben először osztályfőnök is. Ugyanebben az évben mutathattam be az Amway-nek köszönhetően 60 napos életmódprogramomat és több százan vállalták az általam kidolgozott fittségi felmérés teljesítését.

2018-ban úgy döntöttem, hogy közel 10 év működés után új helyszínre költöztetem át az egyesületet és egy rendkívül igényes edzőtermet sikerült nyitnom 2019. május 14.-én Békéscsaba belvárosában. A BRISE Fitness Club brendet és nevet megtartva egy éven keresztül tulajdonosként szakmailag vezettem a klubbot, ahol tovább építettem személyi edzői karrieremet és több mint száz embernek segítettem céljaik elérésében. A Békéscsabai RISE által szerzett kupák fontos helyet kaptak az új clubban is és méltó emléket állítanak az egykori aranykorszaknak.

Ezen apropóból nyilatkoztam a RÁDIÓ 1 műsorának is:
https://koroshircentrum.hu/2018/05/17/az-egeszseg-megorzesenek-alapfeltetele-a-mozgas-az-egeszseges-taplalkozas-es-az-alvas/.

Természetesen nagyon büszke voltam főművemre, hiszen nagyon sok energiát tettem bele és úgy érzem mély és maradandót tudtam alkotni ezzel az egyesülettel és ezzel a clubbal Békéscsabán. 2019 augusztusáig szakmai vezetőként és személyi edzőként vettem részt a fitness terem működésében, és nagyon sok új embernek segíthettem szakmailag a munkámmal.

Azt gondolom, hogy 2007 óta, mióta visszaköltöztem szülővárosomba nagyon sok helyen kipróbáltam magam. Sok emberrel kerültem kapcsolatba a labdarúgás és a személyi edzés által – nagyon sok barátságot alakítottam ki – és nagy szakmai tapasztalatra tettem szert a sport területén. Éppen ezért 2019 júliusában úgy döntöttem, hogy 12 év után új kihívásokat keresek az életemben és családommal Sopronba költöztem, ahol szeptemberben a Soproni Szakképzési Centrum Vas- és Villamosipari Szakképző Iskolája és Gimnáziumának lettem testnevelő tanára.

2019 októberében kezdek a Soproni Speedfit-ben személyi edzőként, és célom, hogy minél több embernek segíthessek tapasztalatommal megváltoztatni az életét, és elérni a fitness céljait ebben az országrészben is.

Turcsek Zoltán
Személyi edző, Testnevelő tanár
Rekreáció szervező, TRX Suspension Trainer
SMR System Trainer, Labdarúgó edző

Megosztás: